Hızlı Menu
Bülten üyelik için e-postanızı yazınız.
  • 04.Ağustos.2018

    UYEM, Uludağ’ın Cazibesini Güçlendirecek

    Türkiye Cumhuriyetinin ilk dönem yatırımlarından Kirazlıyayla Sanatoryum binası BTSO’nun vizyonuyla iş dünyasının eğitim üssü merkezi haline geliyor. Uludağ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ndeki (UYEM) restorasyon çalışmalarını inceleyen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Fransa’daki INSEAD ve İngiltere’deki Wilton Park’tan ilham aldıkları merkezin dünyanın entelektüel birikimini iş dünyasının ayağına getireceğini belirterek, “Merkezin aynı zamanda Uludağ’ın cazibesini artıracak bir yapıya kavuşmasını hedefliyoruz.” dedi.

  • 04.Ağustos.2018

    Uludağ Yaşamboyu Eğitim Merkezi

  • 11.Temmuz.2018

    BTSO’dan Eğitim Vadisi’ne ‘Muhteşem’ Cami

    Bursa ekonomisine yön veren projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk alanında rol model çalışmalara imza atan BTSO tarafından “Eğitime Yüzde 100 Destek” projesi kapsamında kente kazandırılan BTSO Eğitim Vadisi’nde iki yeni proje daha hayata geçiyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından inşa edilen ‘TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yanı sıra bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yapımına başlanan BTSO Caminin inşaatında ise sona gelindi.

  • 19.Mart.2018

    Avrupa’nın En İyi Uzay Temalı Eğitim Merkezi GUHEM’in Yüzde 50’si Tamamlandı

    BTSO tarafından 'Gökmen Projesi' kapsamında yapımına başlanan, Türkiye'nin ilk uzay temalı Merkezi ‘Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi’ inşaatının yarısı tamamlandı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 80 milyon liralık destek sağladığı GUHEM tamamlandığında dünyada ilk 5, Avrupa’nın ise en iyi uzay temalı merkezi olacak.