Hızlı Menu
Bülten üyelik için e-postanızı yazınız.
  • 04.Ocak.2018

    UYEM İş Dünyasının Yeni Eğitim Üssü Olacak

    Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Uludağ’ın önemli kültür varlıkları arasında yer alan Kirazlıyayla Sanatoryumu Binası’nı iş dünyasının en prestijli eğitim üslerinden biri haline getirecek Uludağ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (UYEM) projesinin restorasyon çalışmaları başladı.

  • 02.Ocak.2018

    UYEM Projesinin Restorasyon Çalışmaları Başladı

    Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Bursa'da Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uludağ'da karayolları, itfaiye ve sağlık tesisleri, Kirazlıyayla Hayat Boyu Eğitim Merkezi (Sanatoryum) Restorasyonu ve Uludağ Milli Parkı turizm tesisleri temel atma törenine katıldı.

  • 02.Aralık.2017

    Bakan Özlü'den GUHEM'e Övgü

    Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

  • 22.Ağustos.2017

    Avrupa’nın En İyi Uzay Merkezinin Temeli Atıldı

    Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Gökmen Projesi kapsamında Avrupa’nın en iyi dünyada ise ilk 5 uzay ve havacılık merkezinden birisi olacak Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi’nin (GUHEM) temeli Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle atıldı.