Hızlı Menu
Bülten üyelik için e-postanızı yazınız.

BTSO’dan Gıda Yardım Kampanyası

15.Mart.2023

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için yardım çalışmalarını sürdürüyor. BTSO tarafından başlatılan gıda yardım kampanyası kapsamında, Bursa iş dünyası tarafından yapılan nakdi ve ayni yardımlarla oluşturulacak temel gıda malzemelerinin yer aldığı koliler deprem bölgesine sevk edilecek.

BTSO tarafından yardım kampanyasına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugüne kadar depremzedelerin barınma, ısınma, kıyafet, hijyen malzemeleri vb. ihtiyaçlarına yönelik iş dünyamızın destekleri ile hazırlanan yüzlerce yardım tırını bölgeye ulaştırdık.

Deprem bölgesindeki acil ihtiyaçların başında gelen sıcak yemek ve gıda malzemelerinin temini için de yeni bir yardım kampanyası başlatıyoruz.

Bu çerçevede afetzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanacak temel gıda ürünlerinin yer aldığı her bir koli bedeli 500 TL olarak belirlenmiştir.

Yardım kampanyasına nakdi destek vermek isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan hesap numaralarına bağışlarını gerçekleştirebilirler.

Ayni yardımda bulunmak isteyen üyelerimiz ise gıda malzemelerini tedarik ederek Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yer alan Deprem Yardım Toplama Merkezimize ulaştırabilirler.
Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen her bir üyemize teşekkür ederiz.”