Hızlı Menu
Bülten üyelik için e-postanızı yazınız.

Depremzedeler İçin Hijyen Paketi Kampanyası

15.Mart.2023

Depremin ilk saatlerinden itibaren harekete geçerek, Bursa Valiliği liderliğinde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde kriz masası oluşturan BTSO, 52 bini aşkın üyesiyle depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda bölgeye yüzlerce TIR yardım malzemesi gönderirken iş dünyasının katkılarıyla bölgede yaşam üniteleri kurmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgeye yönelik gıda ve sıcak yemek desteği için çalışmalarını da devam ettiren BTSO, Bursa'da misafir edilen depremzedeler ve deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere hijyen paketleri hazırlıyor.

Bir Hijyen Paketi Bedeli 500 TL

BTSO tarafından yapılan açıklamada;

“Bursa’da misafir ettiğimiz afetzedeler ile deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın hijyen ihtiyacını karşılamak için yeni bir kampanya başlatıyoruz. Deprem felaketi sonrası hijyen malzemelerinin yetersizliği insanların kişisel temizlik imkanını zorlaştırırken salgın hastalık riskini de artırıyor. Bu kapsamda vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hijyen paketleri hazırlıyoruz. Kalkınma A.Ş. hesap numaralarına göndereceğiniz bağışlarla depremzedelerin hijyen ihtiyacının karşılanmasına destek olabilirsiniz. Ayrıca hijyen ürünlerini tedarik ederek Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yer alan Deprem Yardım Toplama Merkezimize ulaştırabilirsiniz. Bir hijyen paketi bedeli 500 TL’dir. Yardımların açıklama kısmına BTSO Hijyen Paketi Yardım Kampanyası yazılmasını rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.